share icon

Linoleum - Anti-bacterian și natural

Două materiale - un concept pentru succes: Gira Linoleum este fabricat din materii prime durabile.

Două materiale - un concept pentru succes: Gira Linoleum este fabricat din materii prime durabile.

  • Excepțional, de lungă durată, rezistent la ulei și grăsimi, ușor de întreținut. Igienic datorită proprietăților anti-statice și anti-bacteriene.
  • Suprafață lucioasă de mătase netratată, ușor aspră și mată, caldă la atingere cu o senzație unică.
  • Patru culori dintre care puteți alege în linia de design linoleum-placaj Gira Esprit: negru, crem, maro și maro închis.
Gira Esprit Linoleum crem cu întrerupător cap-scară alb lucios

Un amestec elegant de materiale

Linoleumul se bazează pe o combinație inovatoare de două materiale naturale utilizate în linia de design Gira Esprit. În această linie de design, calitatea finisajului și aspectul general sunt clar de văzut; designul este modern și sofisticat.Atât linoleumul, cât și placajul sunt fabricate din materii prime durabile. În linia de design Esprit, paleta de culori variază de la negru și maro închis până la maro deschis și crem.

Gira Esprit sticlă umbră; întrerupător cap-scară crem

Furnir – materialul

Este greu de imaginat un interior contemporan fără furnir; materialul combină proprietățile sale remarcabile cu o estetică simplificată și naturală ca nimeni altul. În linia de design Gira Esprit Linoleum, Gira folosește straturi de placaj de mesteacăn reticulat pentru a produce un material cu o grosime totală de aproximativ 3,4 mm. Această structură stratificată este robustă și contrastează frumos cu linoleumul.

Gira Esprit Linoleum maro; întrerupător cap-scară alb lucios

Portofoliul Gira

Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună