share icon

Mix & match : Combinați produsele Gira pentru a se potrivi cu casa dumneavoastră

Mix & match : Combinați produsele Gira pentru a se potrivi cu casa dumneavoastră

Mix & match se află în centrul filosofiei designului Gira. Culorile și designurile întrerupătoarelor, prizelor, dispozitivelor Smart Home și chiar interfoanele noastre sunt selectate cu atenție, astfel încât să fie pe sufletul vostru. Cu Gira, totul se potrivește.

  • Combinați comutatoarele și inserțiile cu rame și scheme de culori preferate.
  • Alege culori potrivite pentru toate produsele tale Gira.
  • Creați un aspect consecvent în toate domeniile Smart Home.
Funcții nenumărate, design consistent: Toate produsele System 55 de la Gira sunt proiectate cu forme și culori coordinate

Mix & match: Gira Esprit si Gira Tastsensor 4

Gira Esprit și Gira Tastsensor 4 - nu au doar același design simplu, ci și dimensiuni exterioare identice de 95x95 mm. Armonia perfecta. Ambele sunt disponibile in sticla alba, sticla neagra, otel inoxidabil, aluminiu, aluminiu negru si bronz.

Ramă Gira Esprit sticlă albă, Gira Tastsensor 4 sticlă albă.

Mix: întrerupătoare Gira - exact cum le doriți.

Cu designurile lor coordonate, întrerupătoarele și prizele pot fi folosite pentru a crea puncte focale atrăgătoare în interiorul dvs. sau puteți opta pentru modele care să se armonizeze cu decorul dvs. dacă vă plac lucrurile ceva mai puțin subestimate.

Pentru a se potrivi perfect cu stilul personal, inserțiile Gira System 55 pot fi combinate cu cadre din diferitele linii de design Gira, inclusiv:

  • Gira E2. Design original cu o suprafață pătrată simplificată și o paletă de culori clasice, inclusiv negru mat, alb pur lucios, gri și oțel inoxidabil.
  • Gira Esprit, disponibil într-o gamă excepțional de largă de materiale, inclusiv sticlă, metal și placaj de linoleum și culori precum bronz (PVD), oțel inoxidabil și umbra de sticlă pentru a crea accente atrăgătoare pe pereții tăi.
  • • Gira Event cu o ramă unică rotunjită disponibil într-o gamă de culori, inclusiv crem, mint și maro.
Subtil și subevaluat sau îndrăzneț și atrăgător? Cu Gira E2 în negru mat, Gira Esprit din oțel inoxidabil și Gira Event în alb, alegerea este a ta. Sau faceți o declarație combinând stilurile.

Match: Combină ramele Gira cu orice tehnologie sau întrerupător.

Inserțiile noastre funcționale, inclusiv controlerul nostru pentru jaluzele și Radio Gira, sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu liniile de design Gira: Deci, dacă doriți să combinați întrerupătoarele și prizele Gira cu un cadru din linia de design Gira E3, puteți utiliza același cadru pentru controlerul dvs. Gira System 3000. Acest lucru vă permite să creați o estetică consecventă pe pereții dvs. - indiferent pentru ce este utilizată inserția.

Celelalte inserții noastre pot fi combinate și cu cadrul Gira. Acestea includ:

  • Radio Gira
  • Alimentare Gira USB A&C
  • Buton Gira KNX
  • Unitate de top fără fir Gira eNet
Controlerul Gira System 3000 poate fi combinat cu cadre din linia de design Gira E3.

Mix & match în interiorul casei dvs. inteligente Gira și la ușă.

În casa dvs. inteligentă Gira, puteți amesteca și potrivi după cum vă place - de exemplu, combinând unitatea centrală de operare centrală Gira cu întrerupătoarele noastre. Designul alb-negru neutru este perfect pentru a se combina cu linia de design preferată. Dacă doriți să reflectați estetică dreaptă a Gira G1 la comutatoarele dvs., linia de design Gira E2 în negru, alb și gri este alegerea perfectă. Sau dacă doriți să faceți o declarație, Gira Esprit din sticlă neagră, aluminiu negru sau bronz (PVD) va crea un contrast complementar.

Gira G1 (stânga) funcționează deosebit de bine cu linia de design E2. Forma și culoarea controlerului System 3000 (centru) și comutatorul tradițional (dreapta) se combină pentru a crea un aspect coordonat.

Cu ajutorul interfonului Gira System 106, puteți să luați până la ușa din față eleganța liniei de design Gira Esprit. De asemenea, sistemul exterior oferă un design sofisticat, minimalist, care completează perfect stilul Gira Esprit. Disponibil în aceleași culori alb, aluminiu, negru și bronz (PVD) ca linia de design Gira Esprit, puteți crea o estetică armonioasă atât în interior cât și în exterior.

Combinați sistemul Gira 106 și stația de acasă Gira pentru a crea un sistem de interfon de ușă asortat: cu cadrul Gira Esprit din sticlă neagră.

Cu Gira, puteți fi sigur că se va potrivi perfect.

Indiferent dacă instalați întrerupătoare de lumină tradiționale sau tehnologie inteligentă, toate produsele Gira se bazează pe un singur model constant conceput pentru a vă oferi o libertate creativă completă.

Variantele de cadru din linia de proiectare Gira System 55 creează o estetică consistentă pentru toate comutatoarele, prizele și unitățile de operare electronice. Opțiunile noastre de culori coordonate vă permit să creați un aspect armonios care să se potrivească tehnologiei dvs. Gira Smart Home și să se extindă până la ușa din față cu sistemul 106.

De ce să nu ne asumăm provocarea de întrerupătoare pentru și mai multe idei de combinare a prizelor Gira? Aruncați o privire și inspirați-vă.


Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună