share icon

Provocarea întrerupătoarelor: Frumos - Așa trăiește comunitate noastră cu Gira

Provocarea întrerupătoarelor: Frumos - Așa trăiește comunitate noastră cu Gira

"Suntem cei care au întrerupătoare, dar suntem mai mult de atât." Am întrebat comunitatea noastră ce face Gira special pentru ei. Provocarea noastră de schimbare arată răspunsurile. Fii inspirat de impresiile frumoase fără îndoială.


Detalii minunate: Gira Esprit în bucătărie și baie.

In Oles home, Gira Esprit blends wonderfully into the bathroom and kitchen. (Photo: Ole Hofmann)

Când Gira Esprit s-a mutat cu Ole Hoffmann.

Pentru renovarea băii noastre, am decis să folosim Gira pentru prima dată. În opinia noastră, Esprit în alb de sticlă merge foarte bine cu placa de împingere a rezervorului și plăcile gri.

După renovarea bucătăriei, ne-am dus la electricianul nostru și am verificat câteva probe Gira. Ca fan imens al oțelului inoxidabil, am mers imediat pentru Esprit în oțel inoxidabil. Este pur și simplu excelent, atât ca greutate, cât și ca aspect. Aproape ca și cum ar fi fost măcinat dintr-un bloc solid.

Cu toate acestea, contrastul cu blatul nostru de lucru din ceramică era prea puternic. În cele din urmă, am decis cu privire la maro. Se potrivește perfect. Pentru zidurile noastre tencuite, am ales încă o dată Esprit în culoarea alb de sticlă.

În calitate de rezident în Lüdenscheid, bineînțeles că știu diverse linii de design pentru întrerupătoare. Acestea includ și unii dintre concurenții de pe piața Gira.

Până acum nu am avut nici o ramă în mâinile mele care să aibă același aspect și senzație ca seria Esprit. Apreciez manopera de foarte bună calitate.


Eleganță în sistem : Sistem 55 în întreaga casă.

The Gira System 55 in black matt matches perfectly with the furnishing style of Laura and Christian. (Photo: Laura Schneider)

Repere mici în negru mat pe pereții din casa Laurei și a lui Christian.

Am ales System 55 în negru mat, deoarece designul nobil și simplu ne-a atras direct. Pentru noi, comutatoarele și soclurile negre sunt un punct de reper absolut în casa noastră. Ele sunt motivul pentru care am merge întotdeauna pe produsele de la Gira.


Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună