share icon

Soluţii inteligente pentru toată familia

Soluţii inteligente pentru toată familia

Fiecare membru al familiei este diferit. Nu doar în ceea ce privește nevoile, ci și personalitățile. Vedeți cum unele dintre soluțiile de tehnologie inteligentă durabile și cu gândire spre viitor pot asigura nevoile fiecărui membru al familiei.

Gira își propune să asigure confortul, securitatea și versatilitatea în toate produsele sale. Versatilitatea este deosebit de importantă pentru familiile ai căror membri au deseori nevoi diferite. Soluțiile inteligente ale Gira sunt concepute cu ochii spre viitor, asigurând o adaptabilitate durabilă. Este vorba despre satisfacerea nevoilor fiecărui membru al familiei pentru o mai bună calitate a vieții. Produsul potrivit, pentru persoana potrivită.

Ascultă știrile, peste tot: tații vor iubi radioul Gira.

Divertismentul de primă clasă este scopul radioului Gira RDS. Această piesă este destul de atractivă atunci când este instalată pe perete. În ceea ce privește designul, este, de asemenea, foarte adaptabil și se potrivește cu mai multe linii de proiectare diferite din Sistemul 55. Ascultarea radioului nu este singurul truc: îți nivelezi versatilitatea și funcția prin adăugarea unui încărcător smartphone sau pentru a reda muzica preferată la difuzor.

Pentru părinți, radioul Gira poate fi soluția perfectă pentru biroul lor de acasă. Mai mult decât un gadget, este suficient de adaptabil pentru a fi instalat în aproape fiecare cameră din casă. Ei pot asculta știrile la radio chiar și în baie sau pot continua în bucătărie dacă este instalat acolo.

Simple, classic & hi-tech: The perfect addition to dad’s home office.

Soluțiile inteligente ale tehnologiei Gira mențin toată familia fericită.

În spatele designului elegant al acestor produse, tehnologia complexă funcționează pentru a oferi un nivel ridicat de confort, condus de o operație simplă și intuitivă. Datorită viziunii Gira asupra unui viitor durabil, nevoile personale ale familiei tale pot fi satisfăcute mulți ani de acum înainte.

Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună